Conference Schedule

TBA's will be announced soon!

Dates: 26th - 27th April 2019

Day 1

8:30 - 8:45: Doors open - Pick up badge and set up

8:45 - 9:15: Optional primer class for each courses* (30 min)

9:15– 9:30: Opening Ceremony (15 min)

9:30 - 11:00: Class time for your respective course (90 min)

11:00 - 11:20: Morning tea (20min)

11:20 - 12:50: Class time for your respective course (90 min)

12:50 - 13:25: Lunch (45min)

13:25 - 14:55: Class time for your respective course (90 min)

14:55 - 15:15: Afternoon tea (20min)

15:15 - 17:00: Class time for your respective course (105 min)

17:00 - 18:00 Food** + Social @ CQ (60min)

18:00 - 20:00: Panel (120min)

End of Day 1

Day 2

9:00 - 9:15: Doors open

9:15 - 10:45: Class time for your respective course (90 min)

10:45 - 11:05: Morning tea (20min)

11:05 - 12:35: Class time for your respective course (90 min)

12:35 - 13:10: Lunch (45min)

13:10 - 14:40: Class time for your respective course (90 min)

14:40 - 15:00: Afternoon tea (20min)

15:00 - 16:45: Class time for your respective course (105 min)

16:45 - 17:00: Closing Ceremony (15min)

17:00 - 17:15: Optional group photo and pack up time (15min)

17:30 - 20:00: Afterparty @ No Vacancy Gallery with Food ** (150 min)

End of Conference

* If you feel like you don’t need the primer, feel free to continue socializing

** Please make any dietary requirements known to Alannah Guo

Home     About     Sponsors     Merch     Courses     Tickets     Contact

  • Black Twitter Icon